Bulvár

2010.09.15. 13:44

Dukai Regina a karrierjét is feladná a párjáért

A szépség nem nagyon szereti a távkapcsolatokat, így tehát még az is megtörténhet, hogy kiköltözik Olaszországba a szerelméhez. Párja - Feczesin Róbert - a Brescia csapatában játszik, amely nincs messze a divat olaszországi fővárosától - Milánótól, így Reginának teremne ott babér.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

"Most épp hat napot voltam kinn a páromnál Bresciában, de amint lehet, megyek vissza, mert én nem vagyok az a távkapcsolatos típus. Nem vagyok annak a híve, hogy a karriert válasszam a kapcsolat helyett, tehát ha ezt nem tudjuk így tovább csinálni és továbbra is annyira szükségünk lesz arra, hogy egymás mellett legyünk, akkor természetesen előbb-utóbb valakinek döntenie kell. Neki sokkal nagyobb karrierje van odakinn, és nem annyira laza az időbeosztása, mint nekem, így amennyit tudok, kint fogok majd lenni nála!" - mesélte a tabutv.hu riporterének Dukai Regina, aki a Sugarbird fotózásán vakmerő bejelentést tett.

A modellnek már arra is kész terve van, hogy mivel foglalkozna, ha kiköltözne Olaszországba Feczesin Róberthez, aki jelenleg a nemrég Serie A-ba került Brescia focicsapatában rúgja a bőrt. "Nincs messze Brescia Milánótól, ahol voltam már kint modellkedni, és minden segítséget megkapnék a barátaimtól, ha úgy döntenék, hogy újra kimegyek. Ha úgy hozza az élet, hogy nekem ki kell költöznöm oda, akkor szerintem fel fogom találni magam, de az az elmúlt napok alkalmával is kiderült, hogy egy dolog biztosan nem menne, az pedig a semmittevés!" - mondta el az interjú során Regina.

"Nem értette a párom, hogy miért nem tudok otthon feküdni és pihenni. Már kitakarítottam a konyhát, a nappalit, a hálót, az egész lakást, és még mindig volt 23 óra a napból... Szóval borzasztóan tudok unatkozni, úgyhogy nekem az kell, hogy egész nap pörögjek és tegyek-vegyek!" - nevetett fel Regina, aki Olaszországban sem elégedne meg egy bolti eladói állással.

 Az interjút itt meg is nézheti:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!