Bulvár

2011.08.26. 10:20

Herezacskójába harapott a hiúz

A román férfi épp az erdőben végezte dolgát, amikor egy hiúz a herezacskójába harapott. A szerencsétlenül járt ember nem tudott másképp megmenekülni az állattól, csak ha feláldozza nemi szervét. Végül megmenekült, és az orvosok szerint nem sérült jelentősen a férfiassága.

Vas Népe

A román pásztor, Dorel Duruian éppen nagydolgát végezte egy erdőben, amikor rátámadt a hiúz, a vadállat a férfi nemi szervét vette célba, írja a manna.ro.

Délután volt, amikor az Argeş megyei férfi bement az erdőbe, hogy elvégezze a dolgát. Egyszercsak az erdő mélyéről furcsa zajt hallott, a következő pillanatban pedig éles fájdalomra lett figyelmes a lába között. Halálra ijedve látta, hogy egy hiúz belemélyesztette éles fogait a herezacskójába.

A férfi megpróbált szabadulni az állattól, sikertelenül. Ekkor megfogta a hiúz fejét, és teljes erejéből megrántotta, hogy kiszabadítsa magát az állkapcsai közül. Ezzel a manőverrel az állat fogai még mélyebbre fúrodtak a heréiben, így nem volt más választása, le kellett mondania róluk.

- Ha nem fogom meg a fejét, megölt volna. Nem bírtam már fájdalommal. Kitéptem magam az állkapcsai közül, a bőr pedig a szájában maradt -  mondta Dorel Duruian. A férfi a támadás után felhívta testvérét, aki érte ment az erdőbe szekérrel. A legközelebbi faluban már várta egy mentő, és Campulung Muscel kórházába szállították.

A férfi szerint a harapás ellenére nem sérült jelentősen férfiassága, amit az orvosok is megerősítettek. Néhány napig megfigyelés alatt tartják, majd ki is engedik a kórházból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!