Bulvár

2010.06.28. 14:15

Hollywoodi legenda átvilágítva - Elárverezték Marilyn Monroe röntgenképét

Férjezett neve szerepel a felvétel bal felső sarkában, amelyet műtétje után készítettek róla a floridai Cedars of Lebanon kórházban.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A hollywoodi legenda, Marilyn Monroe (1926-1962) mellkasáról készített három röntgenfelvétel 45 ezer dollárért talált gazdára egy Las Vegas-i árverésen a hét végén. A Julien's aukciós ház az 1954-ben készült kórházi felvételekből származó bevételt előzetesen csupán háromezer dollárra becsülte.

Egy (akkoriban) fiatal orvos készítette a relikviákká vált röntgenképeket, és tette el azokat. Most lánya bocsájtotta árverésre Las Vegasban.
A Las Vegas-i Planet Hollywood kaszinóban kalapács alá került az a szék is, amelyet a szőke szexbálvány utolsó fotózásakor használt: 35 ezer dollárt fizetett érte új tulajdonosa.

Az árverésen a Monroe-relikviák mellett 25 ezer dollárért elkelt Kate Winslet egy pár fülbevalója is, amelyet a Titanic című filmben viselt, és 56250 dollárt ért Audrey Hepburn a Mókás arc című musicalben viselt ruhája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!