Bulvár

2011.06.03. 08:15

Megrohanták az áruházakat az olcsó sörért

Tömegek rohantak le több hipermarketet Skóciában téves sörárazás miatt. Mire az áruházak rájöttek a hibára, a lelkes skótok alaposan bevásároltak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

 A Tesco - meghirdetett akciója szerint - 36 doboz sört 11 fonttal olcsóbban árult, és 20 fontért adott, ám a kasszák vonalkód-leolvasóit tévesen programozták át, és a vevők végül 20 helyett csak 11 fontot fizettek a három karton sörért. Így aztán 20 fontot - 6 ezer forintot - spóroltak, nem 11-et.
   
Az örömhír hamar elterjedt a mobiltelefonoknak hála, minden sörbarát hívta a barátját, a Tescók parkolói pedig zsúfolásig megteltek. Tömegek rohantak le több hipermarketet Skóciában téves sörárazás miatt.kban a rendőrséget kellett kihívni a helyzet rendezésére. Akadt több olyan férfi, aki miután egyszer már vett akciós sör, hazaszáguldott vele, gyorsan más színű ruhát vett fel - hogy kevésbé emlékezzenek rá - és visszairamodott újabb rakományért - feltehetően későn.
   
Az akció ugyanis nem tartott sokáig, és miután az áruház felfedezte, a pénztárosok kézzel pötyögtették be az - immár pontos - árat, míg az informatikusok korrigálták tévedésüket - adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!