Bulvár

2010.02.14. 06:26

Romantikus, pajzán, vicces: SMS-csokor Valentin napra

Összeszedtünk néhány SMS-üzenetet február 14-ére gondolva. Van benn szerelmes, pajzán, kedves, vicces és laza. Mindenki kiböngészheti a számára megfelelőt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Tudnod kell hogy Tied a szívem, elcsented, de vissza nem kérem,  s mert szív nélkül élni nem lehet, cserébe elhoztam a Tiedet.

Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait.  Valaki szemében miattad könny ragyog, hidd el ez a valaki én vagyok.

Szemed csillogása, mosolyod ragyogása, szívemben az örök boldogság forrása. Forró szellő suhan keresztül testemen s suttogja, hogy Te vagy az EGYETLEN!
Keresek egy tökéletes párnát! Azt hiszem a tiéd mellett van!

Ki az? Ó-betűvel kezdődik és borzasztóan szeret? Ó hát az én vagyok!

Elgondolkodtam a kapcsolatunkon, és arra jutottam, hogy ne legyen köztünk semmi. Se ruha, se levegő. :-)

Ha a puszik esőcseppek, akkor én egy tengert küldök. Ha az ölelések falevelek, akkor egy erdőt küldök. És ha a szeretet örök, akkor én az örökkévalóságot küldöm neked.

Szeretlek, imádlak, ágyamba kívánlak, ha nem jössz magadtól, magammal cibállak!

A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevágó, de csak egy valami van ami igazán részeggé tesz: TE!

Nem azért szeretlek téged, mert szép vagy, hanem azért látlak szépnek, mert szeretlek!

Szerettem volna valami kedveset, okosat és erotikusan izgatót küldeni Neked, de ÉN nem férek rá a kijelződre.

Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed, éjjel-nappal azon leszek, hogy egyszer újra veled legyek.

Hét csodája van a világnak, hat földrész, öt sarka van a pentagonnak, négy levele a lóherének, három óceán, két szemünk van, de belőled csak egyetlenegy van.

Ezt az SMS-t annak küldd tovább, akit szeretsz, vagy utálsz, vagy mindkettő. És most gondolkozz el azon, hogy te miért kaptad!

Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, levegő nélkül nem tudok élni.

Féltelek! Ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád, akár egy angyal. Te vagy, ki hiányzik, mikor ébred a hajnal!

Mióta megismertelek, azóta szeretlek, rabul ejtett ragyogása csillogó szemednek. Messze vagy tőlem, de nem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.

Hogyan tudnék élni nélküled? Hisz rólad szól az élet. Nem történhet semmi sem veled, míg létezem, és érzek.

Gyönyörű álmot láttam az éjjel; a csillag szeretkezett a holdfénnyel. De aztán rájöttem nem álom, ez tény Én voltam a csillag Te voltál a fény!

Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az élet egy bezárt doboz. Várom a percet, mikor újra látlak, és a dobozból kitörnek a titkos vágyak.

El szeretném mondani, hogy szeretlek téged, eszemben vagy, bárhová is nézek. Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni, és elmondani neked, nélküled nem érdemes élni.

Ha este lefekszel és kinézel az ablakon, keresd az égen a legszebb csillagot. S ha azokra gondolsz, akik téged szeretnek, gondolj majd rám is, mert én is szeretlek.

Küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon rád. De visszajött és azt mondta, hogy az angyalok nem vigyáznak egymásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!