Celldömölk

2015.10.04. 09:44

Celldömölk örökifjú polgárai megtöltötték a KMKK színháztermét – és szólt a táncdal

Celldömölk – Az idősek napja alkalmából az idén is fölköszöntötte a város „örökifjú polgárait” a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület. Megtelt a KMKK színházterme, ahol a szombathelyi Meggie's Crew csinálta a (táncdal)fesztivált.

Vas Népe

De mielőtt felhangzottak volna a múlt század 60-70-es éveinek legnagyobb slágerei, Fehér László polgármester – ezúttal egyesületi elnöki minőségében – köszöntötte a vendégeket, hangsúlyozva az idősek iránti megbecsülését: a 60 év felettiek tudására, tapasztalataira alapozni kell.

Peltzer Géza és  csapata kitűnő hangulatot teremtett (Meggie-t ifjú kolléganője pótolta), a műsort hangulatos és főleg eredményes tombolasorsolás szakította meg az egyesület aktivistáinak közreműködésével.

Fotó: Gyuricza Imre

A jövő évben  tizedik születésnapját ünneplő CsÖCE jó hagyományt teremtett az idősek napja megünneplésével, úgyhogy hasonló összejövetel minden bizonnyal lesz jövőre is. Novemberben Kéri László politológus lesz az egyesület kávéházi esték-sorozatának vendége, a beszélgetés minden korosztály érdeklődésére számot tarthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!