Celldömölk

2017.06.06. 16:45

Családbarát létesítmény

CELLDÖMÖLK - Igazi strand-időben választottak pünkösdi királyt és királynét a Vulkán fürdőben egy fergeteges vízi vetélkedőn.

Gyuricza Imre

A múlt hétvégén még kalózok népesítették be a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő medencéit és azok környékét, most vasárnap a pünkösdi királyságért vetélkedtek lányok és fiúk. A vízi vetélkedősorozaton háromszor annyi lány indult, mint fiú. A végső győztesek tárgyjutalmat és fürdőbelépőt nyertek.

A pünkösdi királyleány Zakariás Orsolya és udvarhölgyei: Tóth Kata és Németh Anna
Fotó: Gyuricza Imre

A strandolást hamarosan a medencék feletti napernyők és árnyékszigetek teszik még kellemesebbé, a nyugágyakkal kialakított pihenőterek mellett függő pihenőágyakat is elhelyeznek. Szívlevelű trombitafákat, illatos császárfákat, hársakat és juharfákat ültetve parkosítottak. A beltéri és kültéri gyerekmedencéket klórmentes fertőtlenítéssel teszik még biztonságosabbá.

Mindezeknek köszönhetően a celli fürdő a közelmúltban elnyerte a családbarát minősítést. Az új helyiséggel, a baba-mama szobával a legkisebbek és az anyukák nyugodt pihenése, a babák étkeztetése válik komfortosabbá, a kültéri játszótér fejlesztésével pedig a strandolást felváltó szórakozást nyújtanak a gyermekeknek.

A Vulkán gyógyvíz nemcsak az egészségügyi panaszaikat kezelőknek ajánlott, de a betegségek kialakulásának megelőzésben, az ellazulásban is segít. A nyári hűvösebb időre gondolva a külső élménymedence fűtésével a strandolás is kellemesebb lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!