Azt üzente, kinyírja, ha nem áll szóba vele

<b>Celldömölk</b> - Egy helyi férfi volt élettársát hónapok óta fenyegette és bántalmazta. A héten pedig egy pisztolynak látszó tárggyal rácélzott az asszonyra.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

M.T. celldömölki lakos hónapok óta fenyegette és bántalmazta korábbi élettársát. A két fél közötti konfliktus 2007-ben kezdődött, miután élettársi kapcsolatuk megszakadt és a közös gyermek elhelyezéséről sem tudtak megegyezni.

Február elején egy közös ismerősükön keresztül azt üzente a férfi volt feleségének, hogy egy 9 mm-es fegyverrel "kinyírja", amennyiben nem áll szóba vele. 

Szerda délelőtt Celldömölkön a Széchenyi utcában a férfi odaszaladt az asszonyhoz, majd az övébe tűzött pisztolyra, vagy annak látszó tárgyra mutatott. 

Ezután a nő a közelben parkoló gépkocsijához menekült és elhajtott. A férfi autójával követte, majd a Petőfi utcában egymással szembeni elhaladás során M. T. egy pisztolynak látszó tárggyal rácélzott a sértettre, aki ettől sietősen továbbhajtott. 

A gyanúsított a elfogták, de  a pisztolynak látszó tárgyat nem találták meg a rendőrök. A celldömölki nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatására. Erről a Szombathelyi Városi Bíróság ma dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!