Kosárlabda NB I: a huszadik Savaria-vereség

<b>Győr</b>- Kiadós vereséggel folytatta az A-cso- portos női kosárlabda-bajnokságot a Savaria BC. A szombathelyiek Győrben kaptak ki 111:50-re.

Tóth Gábor

Győr: Borovicková 5/3, FÓRÉSZ D. 9/3, VIDA 18/3, Imbergerová -, Radulovics 12. Csere: KOVÁCS K. 22/3, KELLER 17, Izsák 8, Antolovics 10, Orsó 4, Süle 6, Tullner -. Edző: Tapody Péter

Savaria: Szabadfi 9, Gerbi 3/3, Földi 5/3, Horváth P. 5/3, Gadnai 11. Csere: Szalai 5/3, Horváth E. 12/6, Bicskei -. Edző: Krasznai Milán.

Az esélyeknek megfelelően a gyorsabb, magasabb, képzetebb hazaiak két negyed alatt eldöntötték a mérkőzést (20. perc: 53:16). Megkönnyítette a Győr dolgát, hogy a szombathelyiek megilletődötten, erőtlenül kezdték a mérkőzést. Fordulás után viszont egy harcos Savaria lépett pályára: Krasznai Milán tanítványai lelkesen küzdöttek a folytatásban, igyekeztek minden akciójukat dobással befejezni. Ennek meg is lett az eredménye, szorosabbb második félidőt láthattak a szurkolók, és a vasiak elkerülték az igazán megalázó vereséget. Tegyük hozzá, ez azért annak is betudható, hogy a győrieknél a harmadik és a negyedik etapban a cserejátékosok is sok lehetőséget kaptak.

A Savaria idénybeli huszadik mérkőzésén is vesztesen hagyta el a pályát.

Tapody Péter: - Megtettük, ami egy ilyen mérkőzésen elvárható volt tőlünk.

Krasznai Milán: - A vereség ellenére kellemes meglepetés volt számomra ez a mérkőzés. Minden játékosom próbálta azt nyújtani, amit tud.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!