Leszakadt a piros Corsa eleje, meghalt a 28 éves körmendi nő (sokkoló képekkel)

<b>VN</b> - Egy Opel Corsa ütközött frontálisan kamionnal Körmend és Egyházasrádóc között a 86-os főúton csütörtökön kora délután. A Corsa első része teljesen összeroncsolódott, a benne ülő 28 éves körmendi nő azonnal meghalt, holttestét úgy kellett kivágniuk az utastérből a tűzoltóknak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A 86-os főúton a körmendi egyenesben karambolozott egy kamion egy piros Opel Corsával. A személyautót egy 28 éves körmendi hölgy vezette, aki az ütközés következtében azonnal életét veszítette. 



Ennyi maradt a Corsából Fotók: Szendi Péter

Egyedül utazott az Opelban. A kamion sofőrje megúszta kisebb sérülésekkel, őt most hallgatják ki a rendőrök. 



A kormányt az árokban találták meg

Munkatársunk a helyszínen egy szemtanútól úgy értesült, hogy az Opel az ütközés nyomán többször is megpördült az úton, az autó első része teljesen összenyomódott. Az elhunyt fiatalasszonyt a tűzoltók vágták ki a kocsiból. 



Szükség volt a körmendi tűzoltók segítségére is

A rendőrök teljes útzár mellett órákig helyszíneltek, a forgalmat elterelték. Az útzárat öt óra előtt nem sokkal oldották fel, a szakasz újra teljes szélességében járható.



 A műszaki mentés idejére a 86-osról a régi körmendi útra terelték a forgalmat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!