Répce szépei: Eszter marketing szakon folytatná a tanulmányait (9.)

<b>Mihályi</b> - <em>Molnár Eszter</em> kertészeti szakra jár, az érettségi után marketinget szeretne tanulni. Szabadidejében sportol, hosszútávfutásban versenyeken ért már el szép eredményeket.

Takács Gábor

Molnár Eszter a fertődi Porpáczy Aladár Általános Művelődési Központ második osztályát végzi. - Kertészeti szakra járok, érettségi után Zalaegerszegen marketinget vagy közgazdaságot szeretnék tanulni - meséli Eszter.

Szabadidejében olvas, ezenkívül nagyon szeret sportolni. - Hosszútávfutásban már vannak szép eredményeim. Az iskolai atlétikai csapatban is szerepelek. Kedvelem a kosárlabdát, a  Los Angeles Lakersnek szorítot az NBA-ban - teszi hozzá a középiskolás szépség.



Elmondja, hogy a Répce szépe lesz az első szépségversenye, amit már nagyon vár. - A szervezők megkerestek, hogy lenne-e kedvem indulni. Először még gondolkodtam, de a szüleim és barátaim bíztattak, hogy jelentkezzek. A próbák eddig igazán vidám hangulatban teltek, a lányokkal jókat nevetgéltünk - húzta alá Eszter.

Hétvégente rajzolgat, gyöngyöt fűz és a barátaival eljár Kisfaludra karaokézni.      

További képeket Eszterről itt talál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!