Edzőváltás Celldömölkön: Balhási helyett Bognár a kispadon

Celldömölk - Új edzője van a labdarúgó NB III-ban szereplő Celldömölknek. A hétvégi Vép elleni hazai döntetlent követően lemondott Balhási István helyét Bognár Zoltán foglalta el.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Tavasszal gyengélkedik a celldömölki futballcsapat, idei hat mérkőzése közül ötöt elveszített, első pontját hétvégén a sereghajtó Vép ellen szerezte. A gárda trénere, Balhási István két hete, az Ajka-Padragkút elleni hazai 2:0-ás vereséget követően már benyújtotta lemondását, akkor még a klubvezetés bizalmáról biztosította az egyébként a korábbi években sikeresen dolgozó szakembert. 

A mostani vereséggel felérő döntetlen után ismét beadta lemondását Balhási, amit ezúttal az elnökség elfogadott. Utódja, a Haladás, az MTK, a Honvéd, a Csepel egykori kilencszeres válogatott játékosa, a 43 éves Bognár Zoltán lett. "Boka" korábban Újperinten és Tapolcán edzősködött.  
 
- A Vép elleni meccs után a sikertelenségre hivatkozva ismét felajánlotta lemondását Balhási, amit most elfogadtunk - mondta Balogh Zsolt, a celldömölki labdarúgó-szakosztály vezetője. 

- Tavasszal valami megszakadt az edző és a csapat között, idén nem jöttek az eredmények, a tavaszi teljesítmény alapján kiesőhelyen állna a csapat - tette hozzá. 

-  Nem volt könnyű dolgunk amikor új trénert kellett keresnünk, hiszen szezon közben nehéz edzőt találni, igyekeztünk a legalkalmasabbat kiválasztani, így esett a választásunk Bognár Zoltánra. Sikeréhes fiatalember, éppen ilyenre van szükségünk ahhoz, hogy elérjük célunkat, azaz a stabil középmezőny tagja maradjon a Celldömölk - zárta szavait a szakosztály vezető. 

- Ha nyertünk volna a Vép ellen, akkor maradok, így jobbnak láttam távozni. Sajnos a télen távozott Kocsist nem tudtuk pótolni, néhány játékosom motiválatlanul futballozott, mások túlértékelték magukat, abban hibáztam, hogy ezeket a kilengéseket nem szankcionáltam. Összeségében büszke vagyok a csapat élén eltöltött időre - mondta Balhási István.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!