Másoddiplomája megszerzésére készül a gyönyörű modell (szexi fotókkal)

VN - Szombaton éjszaka Sárváron playmate party-t tartanak. A rendezvény sztárvendége <em>Mosolygó Orsi</em> lesz, aki két éve harmadik helyen végzett az év playmate választáson, tavaly márciusban pedig a Playboy magazin címlapján is szerepelt. A csinos modellel beszélgettünk iskoláról, énekesi pályáról és természetesen a szépségiparról.

Takács Gábor

A 2007-es playmate választáson harmadik helyezést ért el Mosolygó Orsi, aki a verseny után kezdett csak el komolyabban foglalkozni a modellkedéssel.

- Ennek ellenére, nem vagyok az a szépségversenyző típus, az életeben sem ez az első. Főiskolát végeztem, pr. menedzser az eredeti foglalkozásom. Bármilyen furcsa, de hiányzik az iskola, idén  szeretném a másoddiplomás tanulmányaimat is elkezdeni – meséli a szabolcsi szépség. 



Énekesi pályára készül, tavaly már megjelent a „Hungarissimo 2” albumon egy dala. - Azóta több számot is felvettünk, nemsokára klipet forgatunk az egyikből, ami nagyon jól sikerült. Nekem ez nem megélhetési kérdés, hobbiból csinálom, ezért nagyon nem is vagyok rágörcsölve. Kicsit nehéz dolgom lesz, mert eléggé le van már járatva a szakma. Sokszor nem a „megfelelő” emberek lépnek az énekesi pályára, de a kihívásokat szeretem – summázza a véleményét. 



Orsi tavaly márciusban szerepelt a Playboy magazin címlapján. Golfütők és labdák között fotózták. Még a legszebb pályán sincsenek ilyen domborulatai, olvasható a magazin honlapján. 

Felkérései fotózásokra azóta is folyamatosan vannak. - Castingokra nem járok, csak akkor megyek, ha kimondottan engem kérnek fel egy munkára. Több videoklipben is szerepeltem. Legutóbb a Hit projectében, de voltam már a Sugarloaf és Erős és Spigiboyéban is - mondja a nyíregyházi lány. 



Arról is beszél, hogy szinte minden hétvégén megtalálható az ország valamely szegletében, folyamatosan hívják a szórakozóhelyekre fellépésekre. Hétvégén Sárváron találkozhatunk Orsival. - Inkább hétköznap lazsálok, hétvégente dolgozom, pont fordítva élek, mint az átlag emberek –  teszi hozzá mosolyogva. 

Szabadidejében sportol, énekel, rajzol, fest, és ha éppen nem őt fotózzák, akkor fényképezőgépet ragad. – Megihlet minden, ami a művészettel kapcsolatos. Nagyon kreatív alkat vagyok – emeli ki. 



Végül elmeséli, hogy a munka miatt szinte minden hónapban úton van a párjával. - Legutóbb Dominikán jártunk, két hét múlva pedig irány Milánó.-  

No de előtte még szombaton Sárváron vár mindenkit a csodálatos testalkattal megáldott Mosolygó Orsi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!