Nem lesz futballreform az NB I-ben

Telki - Az élvonal tervezett nagy reformja elmaradt, csak apróbb változtatások lesznek a következő kiírásban, ugyanakkor a mostaninál négyszer nagyobb bevételt eredményező tévés szerződést köthet a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), továbbá 46 ezresre bővíthetik a Puskás Ferenc Stadiont.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Erről Kisteleki István számolt be az MLSZ elnökségi ülése után, a telki edzőközpontban tartott sajtótájékoztatón.

A Soproni Liga 2009-10-es kiírásában jelentős változás nem lesz, azaz két csapat esik ki és ugyanennyi jut majd fel. Az egyetlen komoly különbséget az jelenti a mostanihoz képest, hogy amennyiben a bajnoki címről, Európa Liga-indulásról vagy kiesésről döntő helyezés esetén azonos pontszámmal áll két csapat, akkor két mérkőzéses rájátszás dönt majd, melyik a jobb gárda - mondta az MLSZ-elnök. 

Hármas holtverseny esetén pedig hármas körmérkőzést rendeznek, s mindegyik együttes egyszer játszik majd otthon.

A pepsifoci.hu információi szerint nyártól három éven át évi 700 millió forintért a Digi TV közvetítheti majd az NB I-es meccseket, nem pedig az előre győztesnek kikáltott RTL Klub. 

Forrás: MTI, Vas Népe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!