Titokzatos fekete zoknis ismeretlen a rendőrségen! Nem tudja kicsoda, honnan jött! (frissítve, estére azonosították)

Dombóvár - Szerdán este jelentkezett a dombóvári rendőrkapitányságon az a férfi, akinek fogalma sincs kicsoda, és azt sem tudja, honnan érkezett. Kevéske támpontot jelentett személyazonossága kiderítésében egy Keszthelyen váltott menetjegy, egy IC-pótjegy, és a nála lévő 41 ezer forint készpénz. Estére lakossági bejelentések nyomán a rendőrségnek sikerült beazonosítania, hogy ki a titokzatos fekete zoknis vékonydongájú őszes férfi.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András



Vajon ki lehet az ismeretlen férfi? Fotó: Dombóvári Rendőrkapitányság

Az 50-60 év körüli férfi arra emlékezett mindössze, hogy a dombóvári vasútállomáson szállt le a vonatról. 

Személyleírása a következő:

Fehér bőrű, körülbelül 190 cm magas, vékony testalkatú 70 kilós, ősz hajú, őszes kőrszakált bajuszt visel, fejformája hosszúkás, arca beesett. Szürke fémkeretes szemüveget visel. Bal fülében kisméretű, egycentis átmérőjű aranyszínű patkó alakú fülbevaló van.  Bal kezének gyűrűsujján bordázott oldalú, aranyszínű pecsétgyűrűt, jobb kezének gyűrűs ujján aranyszínű karikagyűrűt hord.

Ruházata: szürke színű kapucnis - oldalain csíkos - melegítő felső, hozzátartozó ugyanilyen színű melegítő nadrág (WANDENG feliratú címkével), barna kopottas bőrmellény, szürke rövid ujjú farmering (EXPLORER feliratú címkével),  fehér MOL HOTELS, MOL TRAVEL feliratú, az elején mellkas részen nagyméretű MOL emblémával ellátott ujjatlan póló. Zoknija fekete, lábmérete 45-ös, cipője felül fekete szövet, WINK 1992 felirattal, gumitalpú.

Az ismeretlen személynél volt egy fekete színű ART FORMA címkéjű szövet táska, egy fekete széthajtható pénztárca „H” betű feliratot tartalmazó fém bilétával, két cirill betűs feliratú és zárjegyes VICEROY cigaretta, egy OKLEY feliratú fekete keretű napszemüveg, valamintegy  fekete szöveten lógó gyöngyökből fűzött kereszt alakú medál.

A rendőrség kéri, hogy aki a fényképről és a személyleírásról valamint a leírt tárgyakról az ismeretlen személy személyazonosságával információval bír, az hívja a Dombóvári Rendőrkapitányságot a 06-74-566-070-es telefonszámon vagy a segélyhívó számokon.

Koraeste kaptuk az információt, hogy a felhívására több bejelentés is érkezett, melyek nyomán sikerült megállapítani a képen látható férfi személyazonosságát. 

A Dombóvári Rendőrkapitányság részéről Stróbl János elmondta: a rendőrségi felhívásra csütörtök kora este jelentkeztek hozzátartozói. Mint kiderült, a férfi 55 éves, bajai lakos, és hétfőn tűnt el otthonából.

Azt, hogy hogyan került Dombóvárra, nem sikerült tisztázni. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, gyógykezelésre a dombóvári kórházba szállították - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!