Álomállás a sárvári gyógyfürdőben: Baywatch-lányt keresnek negyedmilliós fizetésért

Sárvár - Tíz napra 250 ezer forint, szállás egy luxusszállodában, szereplési lehetőségek - egyebek mellett ez vár arra a hölgyre, aki elnyeri a Sárvári Gyógyfürdő álommunkáját, mint Baywatch-hölgy, életmentő és úszómester. A Rába-parti Pamela Anderson-nak már megvan a munkaköri leírása is - utánanéztünk az első blikkre médiahack-nek tűnő hirdetésnek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Augusztusi szépségversenyének  és magának a fürdőnek csap hírverést a Sárvári Gyógyfürdő nem éppen hétköznapi módon: Baywatch-lányt keresnek úszómesteri állásra negyedmillió forintos fizetésért.

Koós Melinda, a fürdő értékesítési igazgatója portálunknak elárulta valóban kettős céljuk van az akcióval: az augusztusi szépségmustrára keresnek jelentkezőket. Nem csak a modell alakatú jelentkezőkre számítanak, hanem a természetes szépségekre is, ezért is került bele a felhívásba a úszómesteri poszt a munkaköri leírásba. Nem mellékesen a sárvári termálfürdőt is népszerűsítik a már-már médiahack-nek is beillő marketing-kampánnyal, azt várják, hogy még jobban "pörögjön" a hely neve.


Hullámmedence avatás tavaly Sárváron celebekkel: Dundika és Bódi Sylvi bevetésre készen

A sárvári álomállás alapötlét egy korábbi hír adta:  a világ túlsó felén hasonló módon szerették volna felhívni a figyelmet egy trópusi szigetre és annak turisztikai lehetőségeire.  A tegnap indított sárvári kampányhoz főleg online hirdetési portálokat vettek igénybe, de más csatornákon is hirdetik az akciót. A szépségverseny zsürijébe szeretnék meghívni a környékbeli fürdővárosok képviselőit is, a győztes pedig augusztus 15-től állhat munkába, segítve " klasszikus" úszómesterek munkáját.

Az ausztrál példa

Az MTI májusi információi szerint: egy szabadidejében a bungee jumpingnak és a búvárkodásnak hódoló brit segélyszervezeti alkalmazott nyerte el "a világ legjobb állását", amelyben 150 ezer ausztrál dollár javadalmazásért kell ellátnia egy trópusi sziget gondnokságát. Ben Southallnak csaknem 35 ezer versenytársa volt a világ minden tájáról a hat hónapos állásért folytatott versenyben. Az lesz a feladata, hogy kiránduljon, pihenjen a Nagy Korallzátonyhoz tartozó Hamilton szigeten, illetve ússzon a tengerben, valamint hogy naplót írjon élményeiről a sziget népszerűsítésére.

A januárban megjelent eredeti kiírás szerint nem mindennapi állásajánlattal rukkolt elő az ausztráliai Queensland idegenforgalmi hivatala. Nem kevesebbet állítottak, minthogy a világ legjobb állását kínálják az érdeklődőknek. A hivatal szigetfelügyelőt keres, a Nagy-korallzátonyra a téli időszakra. Az akciónak hihetetlen sikere lett.  A „Világ Legjobb Állása” (The Best Job In The World) elnevezésű reklámkampányra 1,7 millió dollárt költöttek, és a média tudósítása révén becslések szerint 110 millió dollár értékű ingyen megjelenéshez jutottak. Az akció célja a Hamilton-sziget, valamint a Nagy-korallzátony népszerűsítése, valamint az idegenforgalom fellendítése volt.

A sárvári álomállás részletei

Az „álomállás” betöltésére mindazok pályázhatnak, akik már elmúltak 16 évesek, de még nem töltötték be 99. életévüket, olvasható a fürdő honlapján.

A munkára csak olyan jelentkezők leveleit várják, akik beleillenek a „természetes szépség” kategóriájába.
Arról, hogy ki is kapja majd a munkát, arról egy speciális „szépségversenyen” dönt a zsüri augusztus 14-én,a Fürdőben. A nyertes a negyedmilliós fizetés mellett, egy exkluzív szállodában lakhat majd.

A sárvári Baywatch-lány munkaköri leírásában szerepel, hogy figyelemmel kell kísérnie a fürdőbe érkező turisták viselkedését a vízben és medencék körül egyaránt, probléma esetén értesítenie kell az illetékeseket (állandó úszómesterek, orvos, takarítószemélyzet, stb.). Amennyiben a vendégeknek információra van szüksége a fürdő szolgáltatásairól, abban is segítséget kell adnia. A munkavégzés ideje: augusztus 15.-től 24.-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!