Koeman verte Madonna: meghátrált a popdíva

Budapest - Bár egy darabig úgy tűnt, hogy Madonna legyőzi a magyar labdarúgó-válogatottat a Puskás Ferenc stadionért folytatott küzdelemben, véglegessé vált hogy a popdíva nem a stadionban tartja augusztus 22-i koncertjét.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az elmúlt napok eseményeit megnyugtatóan lezárva szerdán délután eldőlt, hogy - tekintettel a szeptember 5-én a svédek, 9-én a portugálok ellen sorra kerülő vb-selejtező elsődleges fontosságára - nem lesz augusztus 22-én Madonna-koncert a Puskás Ferenc Stadionban - ezt a legnagyobb hazai sportlétesítményt működtető Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) jelentette be az MTI-hez eljuttatott közleményében. Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke a távirati irodának és a szövetség hivatalos honlapjának úgy kommentálta a bejelentést, hogy bebizonyosodott: a sport, a labdarúgás a legfontosabb, a sport szelleme diadalmaskodott.

- Bebizonyosodott, hogy a sport, a labdarúgás a legfontosabb, a sport szelleme diadalmaskodott - hangsúlyozta Kisteleki István. - Természetesen elégedettek vagyunk azzal, hogy így, a mi szempontjainkat messzemenően akceptálva alakult a stadion vezetőinek álláspontja. Nagyon örülünk annak, hogy semmiféle zavaró körülmény nem gátolhatja válogatottunk eredményes előkészületeit, valamint a két sorsdöntő mérkőzésnek a téthez méltó, magas színvonalú megrendezését. Az elmúlt napokban jóleső érzéssel tapasztaltuk a döntéshozók, a sportszerető közvélemény, valamint az egész hazai sportsajtó szimpátiáját, kiállását a mi érveink mellett, s messzemenő köszönettel tartozunk mindenkinek ezért a támogatásért.

mlsz.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!