Bikinis lány ablakmosást vállal! - A szexszel bármi eladható?

Kitekintő - Ablakmosás bikiniben? Nem álom, a neten bukkantunk olyan hirdetésre, amelyben a feladó fürdőruhás ablaktisztítást vállal. Megkérdeztük mi foglaltatik a szolgáltatásban.

Takács Gábor

- Az ipari alpin munkakörön belül ablaktisztítást vállalunk, amíg meleg van, bikiniben. Az ok igazán hétköznapi. Mindenki tudja, hogy azokat a hirdetéséket, amelyekben a szex szó bármilyen formában is előfordul, a férfiak közül sokkal többen megnézik, mint bármilyen más jellegű hirdetést - kaptuk email-ben a feladótól a választ. 



Nem rossz látvány: szexi, bikinis lány tisztítja az ablakot (képünk illusztráció)

A levélíró azt is megemlítette, hogy a magyarországi iroda épületek vezetői, a megbízott karbantartók, valamint az építésvezetők szinte kivétel nélkül férfiak.

- A gazdasági világválság ezért minket is rákényszerít arra, hogy különféle kreatív megoldásokkal a megélhetéshez szükséges pénzt előteremtsük. Így jött az ötlet, hogy csinos lányokat fürdőruhában vállalnak ablakmosást. Valójában a szexhez a bikinin kívül nincsen semmi köze – tudtuk meg a hirdetés feladójától.

Ablakmosást egyébként 200-400 forint/m2 közt vállalnak, egy összegben pedig megegyezés szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!