Bulikörkép: Péterfy Boritól DJ Rolandig

Körkép - Holnap a Lazáry Quartet, szombaton pedig az MR2 Turné fellépői népesítik be a mozi auláját. Persze nem csak ez a két esemény várja a szórakozni vágyókat a hétvégén.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szeptember 18. péntek:

AGORA Savaria Filmszínház: Lazáry Quartet koncert 22 órától. A szombathelyi kötődésű csapat repertoárjában a jazzstandardek mellett az alkalomhoz illő filmzenék is szerepelnek.
A belépés ingyenes!
Az eseményről bővebben itt olvashat!

Oladi ÁMK Savaria Ifjúsági Centrum: Electronic Assault Night kezdődik 22 órakor Fellép a Nexus VI., az Impact Pulse és DJ Kraak. Belépő: 800 forint

Bambusz Club: 100 % Friday Party, ahol a hölgyeknek a belépés éjfélig ingyenes, minden egyéb esetben 500 forint.

Pinceklub, Sárvár: Az AZK-évadnyitón fellép a Hellfreaks, a Los Tiki Torpedoes, valamint a Crazy Monkeys. Belépő 500 forint, kezdés 21 órakor.

Rábaparti Vendéglő, Sárvár: A rockpART e hétvégi koncertjeit a Proform, a Reed Moon, és Mississippi Rockets adja.


Szeptember 19. szombat:

AGORA Savaria Filmszínház: Az MR2 Turné idei harmadik állomásán fellép a Csík Zenekar, Péterfy Bori és a Love Band, valamint a The Brains. Belépő 1500 forint, kezdés 21 órakor.
Az eseményről bővebben itt olvashat!

Végállomás Klub: 20 órától Nagyi Emlékkoncertet tartanak a hely egykori alapítójának. Fellépők: Last Minute, a Revans és a Mordie. A belpés ingyenes!

Romkert Club: Dewar’s Party DJ Flash-sel és DJ Rolanddal. Hölgyeknek a belépő éjfélig ingyenes.

Pinceklub, Sárvár: Artical Session 37. – Deep Upstairs D’N’B Night Dtr, HUman, illetve llkrndsz közreműködésével. Kezdés 21 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!