Hárman meghaltak a régi 7-esen Zalában (frissítve)

Egy tizenhárom hónapos kislány is életét vesztette abban a balesetben, ami csütörtökön este történt a régi 7-es úton Zala megyében Nagyrécsénél: egy Citroen Berlingo úton fekvő biciklist akart kikerülni, amikor frontálisan ütközött a szemből érkező Trabanttal.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A rendelkezésre álló adatok alapján egy Citroën Berlingo kisteherautó közlekedett a régi 7-es úton este fél 9 körül Nagykanizsáról Nagyrécse felé.

A kisteherautó, elhagyva a cserfői elágazót egy, az úttesten fekvő fekvő kerékpáros kikerülésébe kezdett, közben áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött egy vele szemben közlekedő Trabanttal.

A baleset következtében a Trabantot vezető negyvenhárom éves nagykanizsai férfi, a Trabantban utazó tizenhárom hónapos nagykanizsai kislány, valamint a Citroën Berlingo ötvenhat éves zalaújlaki férfi sofőrje életét vesztette.

A Trabant huszonhat éves nagykanizsai női utasa életveszélyes, a Citroën Berlingóban utazó negyvenegy éves nagykanizsai asszony nyolc napon túl gyógyuló súlyos, míg a kerékpáros - egy negyvenöt éves nagykanizsai férfi - nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

 Forrás: Zalai Hírlap 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!