Megyei focirangadók: szomszédvári derbi Bajánsenyén, Molnáriban az Újperint

Több rangadót vívnak alsóbb osztályú futballbajnokságokban, fókuszban az Őriszentpéter bajánsenyei és az Újperint püspökmolnári vendégjátéka.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Egymás ellen az első négy a megyei I. osztályban

A megyei I. osztály hétvégi fordulójában az első négy helyen álló alakulat egymás ellen meccsel:  vasárnap 14 órakor a negyedik Király SZE a második Rumot fogadja, míg a harmadik Vép az állovas Kemenesalját látja vendégül.

Stieber József edző, Vép: - Minden sorozat megszakad egyszer, s reméljük, ennek lesznek szendevő alanyai a vönöckiek. Jól ismerem őket, egységesek, de nem legyőzhetetlenek. Szeretnénk szorosabbá tenni a bajnokságot, győzelemre készülünk. Takács Csaba sérült, a többiek harcra készek.

Kelemen Kornél edző, Kemenesalja Viol-Sped: -  Szem előtt tartjuk, hogy ellenfelünk NB III-as csapat volt és rutinos játékosok alkotják, de mint minden meccsen, most is győzni szeretnénk. Sajnos támadónk, Iker László a Király ellen külső térdszalag-szakadást szenvedett, rá nem számíthatok. Ennek ellenére, ha minden összejön, miénk lesz a három pont.


A megyei II. osztály Szombathelyi-régiójában a múlt heti lukácsházi vereségének köszönhetően harmadik helyre visszazuhant Püspökmolnári a remek formában lévő, negyedik Újperintet fogadja. Kezdési időpont: szombat 14 óra.

A megye II. Sárvári-ágán a második Uraiújfalu és a hetedik Jákfa összecsapása ígérkezik érdekesnek. A derbi vasárnap délután kettőkor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!