Báloznak a gólyák

Pénteken este a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjában idén is felavatják az elsőéves hallgatókat, vagyis a gólyákat.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

November 20-án, pénteken rendezi meg a Hallgatói Önkormányzat a Savaria Egyetemi Központ idei gólyabálját a művelődési és sportházban.

A kapukat fél nyolckor nyitják ki a bálozók előtt, a program negyed tízkor a Lorigo TSE versenytáncosainak nyitótáncával veszi kezdetét.

Háromnegyed tízkor közösen leteszik esküjüket a gólyák, majd stand up comedy következik Janklovics Péterrel, a 2009-es Sziget Fesztivál arcával.

Fél tizenegytől Fenyő Miklós ad élő koncertet, éjfélkor pedig kisorsolják a tombolanyereményeket. Fél egykor a Juice nosztalgiazenekar lép a művelődési és sportház színpadára, kettőtől pedig Csepregi Éva műsora várja a szórakozni vágyókat. A kapuzárásig, vagyos hajnali ötig, ismét a Juice szolgáltatja a talpalávalót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!