Félmilliós nyomravezetői díj a lukácsházi bankrablás ügyében

Az október végén fényes nappal kirabolt Savaria Takarékszövetkezet vezetője félmilliós nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Október 30-án 11 óra után a Savaria Takarékszövetkezet lukácsházi fiókjában egy férfi fegyvernek látszó tárggyal az  ügyintézőt a kasszában lévő pénz átadására kényszerítette. Az október végén fényes nappal kirabolt Savaria Takarékszövetkezet vezetője félmilliós nyomravezetői díjat ajánlott fel.

A biztonsági kamera felvétele - forrás: Vas Megyei Rendőrkapitányság:

 Az elkövető személyleírása:  40-45 éves, 165-170 cm magas, kövér testalkatú, barnás bőrű férfi, kissé deresedő hajjal és borostás arcszőrzettel, körszakáll alappal. Ruházata: világoskék farmerkabát és hasonló színű farmernadrág, az elkövetéskor pedig fehér színű baseballsapkát viselt.

A Savaria Takarékszövetkezet 500 ezer forint nyomravezetői jutalmat  ajánlott fel annak, aki az elkövető elfogását döntően segítő információkat szolgáltat. Jelentkezni a 94/313-355 hívószámú üzenetrögzítő-számon, továbbá  munkaidőben a 94/521-102-es  számon, valamint az ingyenesen hívható 107-es segélyhívó-számon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!