Október szépe, Szoboszlai Vivien a klasszikus színeket kedveli

Bőrcsiszolásra váltotta be ötvenezer forint értékű ajándékutalványát szépségversenyünk októberi győztese, a 17 éves szombathelyi diáklány, Szoboszlai Vivien.

Varga Nóra

Csinos, mindig mosolygós diáklányt választottak meg olvasóink Október szépének. Szoboszlai Vivien 622 szavazattal jutott a döntőbe.

Tanítás után találkozunk a Lívia Szépségszalonban október szépével. A gratulációk után a diáklány dr. Hende Lívia tulajdonostól vette át  ajándékát, az ötvenezer forint értékű szépségápolási utalványt.
 
Szoboszlai Vivien a Horváth Boldizsár Szakközépiskolába jár, tizedik osztályos, kereskedelmi marketinget tanul. 

- Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy nekem szavaztak bizalmat az olvasók - tudjuk meg Vivientől. - Az osztálytársaimtól, barátaimtól és a szüleimtől kaptam a voksok nagy részét. A versenyre a nővérem küldte be a fotókat, ő biztatott, hogy van esélyem. Tavaly is szerettem volna indulni a Vas Népe által szervezett megmérettetésen, de még nem töltöttem be a 16. évemet. S az egyik legjobb barátnőm is benevezett a szépségversenyre, ezért döntöttem úgy, hogy várok egy évet.

 


Vivien rendszeresen jár kozmetikushoz. A barna hajú lány szedeti a szemöldökét, arctisztító kezeléseket végeztet és  szoláriumozik. Október szépe az elegáns ruhákat kedveli leginkább, de ha úgy tartja kedve, sportos felsőket, nadrágokat is felvesz. Mindig az öltözékhez választ make-upot. Saját magát sminkeli, egyrészt magazinokból veszi az ötleteket, másrészt próbálgatja, hogy mi áll jól neki.  Alapozás után fekete szempillaspirált és tust használ, az élénk színek nem állnak közel hozzá. A szájára pedig natúr szájfényt visz fel. Elmondása szerint, ha iskolába megy, csak szolidan sminkeli magát.
 

- Fiatalabb koromban rengeteget sportoltam, kézilabdáztam, röplabdáztam, teniszeztem, versenyszerűen úsztam, néptáncoltam, de ezeket mind abbahagytam - hangsúlyozza Vivien. - Összebarátkoztam Augusztus szépével, Gáncs Laurával, akivel együtt járunk alakformáló aerobikra.

Október szépe úgy döntött, hogy  bőrcsiszolásra és ultrahangos kezelésre váltja be az ajándékutalványt. Dr. Hende Lívia elmondta, hogy a bőrradírozások különböző típusai a kozmetikai kezelések szerves részét képezik, az elhalt szaruréteget távolítják el az arcról vagy az egész testfelületről.  

A bőrcsiszolást mikrodermabráziós készülékkel végzik. A kezelés során a készülék nagy sebességű sűrített levegővel kristályport fúj a bőrre, melyet a lecsiszolt hámréteg lemezkéivel együtt vákuum segítségével azonnal visszaszív egy másik tartályba. A bőrproblémák széles köre kezelhető ezzel az eljárással.

Már az első kezelés után  a bőr érdessége 20 százalékkal csökken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!