Egy édesanya írt levelet a kis Attilának

Egy édesanya, Tiborc Krisztina írt levelet a kőszegi kis Sólyom Attilának és szüleinek. Ez is bizonyítja: sokan együttéreznek velük. Minden reggel könynyes szemmel olvasom a kőszegi kis Attiláról szóló cikküket, sajnos tudom, hogy mit jelent amiről írnak.

Némethy Mária

Eszembe jut, hogy 2003. október 15-én, a születésnapomon, hét hónapos terhesen közölték velem, hogy a 3 és fél éves kisfiam, Patrik leukémiás.

Átélem azokat a borzasztó napokat, amit a kórházban töltöttünk. Eszembe jut az is, hogy mit köszönhetünk Masát doktor bácsinak és a nővéreknek. Patrik most 10 éves, a szombathelyi Gothárd Jenő általános iskola 3. osztályos tanulója.

Úgy gondoltam, hogy ezt le kell írnom, hogy tudják Attila szülei, és bízzanak abba, hogy a kisfiuk igen is meg fog gyógyulni. Patrik most jött haza Lappföldről, Mikulásfalváról, találkozott az igazi mikulással, a Daganatos Gyerekek Alapítvány és a szponzorok jóvoltából.

A beteg gyerekeknek és a már gyógyult gyerekeknek ez borzasztóan fontos. Erőt kapnak a még előttük álló kezelésekhez, elfelejtik a sok rosszat, és látják, hogy hamarosan ők is olyanok lesznek mint társaik, akik már túl vannak nagyon sok mindenen.

A kis Attilának azt üzenem, nem szabad feladni, mert Attila meg fog teljesen gyógyulni, ezt szívből kívánom neki. 
 
                                        

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!