Hippik és apácák a fúvósok kőszegi báli buliján

A kőszegi fúvószenekar az utóbbi évek legjobb bálját rendezte meg szombaton. A Jurisics-vár jelmezes forgatagának díszvendége is volt, s bemutatkozott a fúvósok új karmestere.

Némethy Mária

Már két- és fél héttel ezelőtt jelezték a kőszegi fúvósok: köszönik az érdeklődést, de mivel minden jegy elkelt, báljukon már nem tudnak több vendéget fogadni.

Az utóbbi évek legjobb fúvósbáljának szombaton, a Jurisics-várban 450 vendég  örült. A hó ellenére érkeztek Budapestről, Győrből, Zalaegerszegről és Sárvárról is (ez utóbbi városból huszan). A díszvendég Soskó András operaénekes és felesége Gráf Györgyi volt.

Ennek a bálnak a fő vonzereje a kitűnő muzsika és a jelmez. Most hippik, punkok, apácák, Frédi és Béni kőkorszaki családja, angol golfozó úriember, tevéjét hurcolászó arab jelmeze sikerült a legjobban.

A vendéglátó kőszegi fúvószenekart új karmester dirigálta: Szilágyi Miklós, akit nagy ovációval fogadott a közönség. Értékes tombolatárgyakat lehetett nyerni, 50 ezer forintos navigációs rendszert, ajándékkosarakat, büki szálló vendégéjszakáját.

- Kinőttük a várat, jövőre visszatérünk a Balog iskola 700 fős sportcsarnokába bálozni - mondta el Bakos György, a zenekar elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!