Oszlopnak csapódott a Peugeot a Szent Gellérten

Egy volkswagenes nő vélhetően figyelmetlenül hajtott ki a Rákóczi utcáról pénteken reggel, és ütközött egy másik hölgy által vezetett Peugeot-val.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Két autó ütközött össze reggel a Szent Gellért és a Rákóczi Ferenc utca kereszteződésében. Az egyik jármű sofőrje könnyebben megsérült, kórházba vitték.

Közlekedési baleset miatt rendőrök irányították reggel a forgalmat a Szent Gellért és a Rákóczi Ferenc utca kereszteződésében. Egy szombathelyi nő a Nagy Lajos király utcából haladt a Rákóczi Ferenc utca irányába Volkswagen Passatjával. Mielőtt kihajtott volna a Szent Gellért utcára, elmondása szerint megállt, körülnézett, és csak utána indult el. Feltehetően nem jól mérte fel a forgalmi viszonyokat, a Szent Gellért utcára kihajtva ugyanis összeütközött egy a Hunyadi utca irányából szabályosan érkező Peugeut-val, amelyet szintén egy szombathelyi nő vezetett.

A Peugeut egy oszlopnak csapódott, sofőrje pedig könnyű sérüléseket szenvedett, ezért a mentők kórházba szállították. A Passat sofőrje ellen szabálysértési eljárást kezdeményeztek a rendőrök.

Az első becslés szerint a Volkswagenben 400 ezer, a Peuget-ban  félmillió forintos kár keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!