Autót tolt maga előtt a kamion

VIzsgálja az angliai rendőrség azt az esetet, amiről még videófelvétel is készült. Egy kamion legalább 100 km/h-ás sebességgel tolt maga előtt az autópályán egy keresztbe fordult Renault Cliót. A incidensben senki sem sérült meg.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Renault Clió fennakadt a kamion lökhárítójára, hogy hogyan, arról egyelőre csak találgatnak a különféle weboldalakon. A videófelvételt egy másik autóból, telefonnal készítették, a Youtube videómegosztón terjed. A kamion maga előtt tol nagy sebességgel egy keresztbe fordult Renault Cliót, amelynek sofőrje tapossa a féket, de a felvétel tanúsága szerint mindhiába. Hogy észrevette-e a kamionsofőr miért nem állt meg rögtön, azt vizsgálják.

 

Az eset még januárban történt, a rendőrség akkor foglalkozott az üggyel, de mire a helyszínre értek már a kamion és a Clió is félreállt, így nem indítottak nyomozást. A felvételt látva viszont felfüggesztette a fuvarozó cég az érintett sofőrt, s a rendőrség újra nyomozni kezdett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!