Nem tudni mennyire súlyos Rajos sérülése

Bár a Haladás labdarúgó-csapata 3:2-re nyert Kecskeméten, egyik meghatározó játékosa, Rajos Gábor súlyosan megsérült.

Pum András

Egyelőre nem tudni mennyit kell kihagynia Rajos Gábornak. A Haladás saját nevelésű futballistája a hétvégi fordulóban Kecskeméten, még az első félidőben sérült meg, és bár a szombathelyi kórház diagnózisa alapján részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, "Dödi" bízik bent, hogy nem ennyire súlyos a helyzet.

- Az első félidőben összerúgtam az egyik kecskeméti sráccal, és bár mindketten a labdát találtuk el, a játékszer elvitte a bal, támaszkodó lábamat - mondta Rajos Gábor. - A szünetben az öltözőben megpróbáltuk "összedrótozni", ám sajnos csak pár percig bírtam, és a második játékrész elején cserét kellett kérnem. Azóta sem javult a helyzet, szépen megdagadt a lábam, mankó nélkül nem is tudok közlekedni. A szombathelyi kórházban megállapították, hogy részleges bokaszalag-szakadást szenvedtem, de nagyon remélem, hogy ennél szerencsésebben megúsztam. Ennek a sérülésnek a gyógyulási ideje ugyanis tudomásom szerint hat hét. Jelenleg gyógyszert szedek, jegelem és bokarögzítőt is használok. Amint leapad a duzzanat, elmegyek a győri kórházba is, remélem, hogy ott jobb híreket mondanak, és nem kell kihagynom hat hetet. Bízom bent, hogy pár hét pihenővel megúszom, és a bajnokság hajrájában már ismét játszhatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!