Fél év házasság után válik Janics Natasa

A 28 éves kajakkirálynő 2009 őszén ment férjhez, most közleményben tudatta: elválik Csányi Szilárdtól. Állítólag egy bolgár kajakedzőbe szerelmes.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Janics közleményben jelentette be, hogy válni készül.

– A közelmúltban férjemmel közösen úgy döntöttünk, hogy házasságunkat  felbontjuk – áll Janics közleményében. –  Ahogy annak idején a házasságkötésünket örömmel kürtöltük világgá a sajtó segítségével, most is vállalnom kell a nyilvánosságot.

- A döntés okairól, körülményeiről sem most, sem később nem kívánok nyilatkozni. Kérem a sportszerető  közvélemény megértését abban, hogy a magánéletemet kizárólag magaménak vallom, annak nehézségeit nem tárom a nyilvánosság elé. Kezdődik az idény, és ismételten teljes erővel a versenyekre kell figyelnem, hogy újabb sikereket érhessek el Magyarországnak - írja Janics közleményében.

A Blikk úgy értesült, a válás hátterében Janics új kapcsolata áll: Natasa egy bolgár edzőbe, a nála tizenegy évvel idősebb, korábbi atlantai olimpiai bronzérmes kajakosba, a jelenleg edzősködő Andrian Dusevbe szerelmes.

Janics korábban Bulgáriában edzőtáborozott, ott ismerkedtek meg, Dusev azóta már Szegedre is költözött, s szakmai tanácsokkal is elllátja Janics Natasát, írja a Blikk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!