Sejteket regenerál a fény

A polarizáltfény-terápia jó megoldás lehet az egészségügyi problémák megelőzésére: képes az immunrendszer hatékonyságát növelni, ezáltal segít megelőzni a vírusos és bakteriális megbetegedéseket, és gyorsítja a betegségekből való felépülést.

Vas Népe

Zárt ajtók mögött, a nyilvánosság teljes kizárásával folyt Magyarországon az elmúlt években egy olyan világraszóló kutatás, amely forradalmasíthatja az orvostudomány lehetőségeit számos területen. Fenyő Márta biofizikus, a Bioptron-lámpa-, és általában a polarizáltfény-terápia feltalálójának, Klein Péternek és egy magyar fejlesztőcsapat munkájának eredményeként született meg a sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer, egy orvostechnikai eszköz, melynek segít- ségével az emberi test teljes felületére kiterjeszthető a polarizált fény. Alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át az egészen súlyos betegségekig terjed.

Egészséges emberek esetében a rendszeres használattal erősíthető a szellemi és fizikai teljesítőképesség, javul a terhelhetőség, stressztűrő képesség, munkabírás, kóros elváltozások esetén kiválóan alkalmas egyebek mellett sebek, bőrgyógyászati problémák, reumatikus ízületi fájdalmak, továbbá különféle sportsérülések eredményes kezelésére. A kezelés korszakalkotó eredményeit megalapozó klinikai vizsgálatokban kiemelkedő szaktekintélyű magyar orvosok vettek és vesznek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!