Miss Hotel 2010: Petra lett a szállodák királynője

Szombaton este egy forró hangulatú nyári alkonyon rendezték meg a Miss Hotel Szépségversenyt, a budapesti President szálló helikopter leszállópályáján.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A budai hegyekre is remek kilátás nyílt a szépségverseny helyszínéről. A képeslapra kívánkozó panoráma ellenére azonban a megjelenő vendégek és a zsűri, inkább a luxuslimuzinnal érkező 12 felvonuló szépségre és a nyertesekre volt kíváncsi -írja a modellpress.hu.

A szépségverseny sorozat célja a magyarországi szállodák széles körben való megismertetése, a belföldi turizmus fellendítése, valamint a helyszínül választott szállodák népszerűsítése.

A sok szép lány közül az első helyen Prancz Petra végzett. A 20 éves paksi lány asszisztensnek tanul, és nagy álma, hogy egyszer delfinekkel úszhasson.

A második helyezett Németh Nikolett lett, aki nemrégiben hódította el a Miss Alpok-Adria 2010 címet. A harmadik helyen Molnár Dalma, aki az internetes szavazók közreműködésével két koronát is hazavihetett. A közönségdíjat Ruzsnyák Anikó, a különdíjat pedig Katona Kitti nyerte el.

A szépségversenyről képgalériát itt talál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!