Túl az egymillió kilométeren a Bon-Bon

Érdekes statisztikai adatról számolt be a Bon-Bon két zenésze. Török Tamás és Szolnoki Péter az együttes fennállása óta a fellépésekre való utazás során immár több, mint egymillió kilométert tett meg. Ezen időszak alatt két zenekari turnébuszt is elfogyasztott a duó.

Gyuricza Ferenc

A Bon-Bon 1993-ban alakult, amikor Török Tamás egy telefonbeszélgetés során javasolta a több produkcióban is vokalistaként ténykedő Szolnoki Péter egy közös zenekar alapításának ötletével. Kettejük közös együttes azóta is a hazai könnyűzenei színtár egyik legkedveltebb formációja, amelynek a közelmúltban Jelent meg 15 éves jubileumi albuma Mindig Úton címmel. Ez a nagylemez teljesen új szerzeményeket tartalmaz. Az album első kislemeze daluk a Legyen ez a mi napunk című dalból készült, s azonnal a rádiós listák élén debütált. A következő kislemezhez, a Bújj hozzám című dalhoz pedig a napokban forgat új klipet a Bon-Bon.

 

A jubiláló zenekar őszre extra koncertműsorral készül. Az elmúlt 15 év legnagyobb slágerei szeptember 4-én csendülnek fel Budapesten, a koncerten az együttes számos zenész barátja működik majd közre. Az ingyenes nagykoncertre mások mellett olyan művészek fogadták el a meghívást, mint Zséda, Auth Csilla vagy Ganxta Zolee és a Kartel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!