Árverés: Az exkluzív tárgyak száma gyarapszik

A PLT árvízkárosultak megsegítésére indított jótékonysági árverésére szerdán is új tárgy érkezett: Csonka Ernő festőművész műve.

Merklin Tímea

Az árverésnek már vannak résztvevői, az érdeklődők honlapunkról juthatnak át a Vaterán működő akcióra. A liciten a következő tárgyak szerepelnek: hat könyv Buzánszky Jenő, Czibor Zoltán, Hidegkuti Nándor, Puskás Ferenc, Sebes Gusztáv, Göröcs János Keszthelyi Mihály dedikálásával.

Értékes éremgyűjtemény. Kajári Gyula grafikája. Kovács Gábor  faszobrász faragott, fa autója. R. Horváth Ildikó festőművész, grafikus collográfiája. Torjay Valter festőművész, grafikus három  monotípiája. A DAB jégkorongcsapatának acélbikás pólója, a játékosok aláírásával. Rosta Miklós kézilabdázó válogatott meze. Móder Rezső Munkácsy-díjas képzőművész két grafikája.

A Dunaújvárosi Főiskola női vízilabdacsapatának bajnoki melegítője. A Dunaújvárosi Borbarát Klub egy 2005-ös évjáratú Bock Royal Cuvée-je. Az Albacomp kosárlabda csapatának meze, Dávid Kornél aláírásával. Egy Albacomp-mez és nadrág a csapat tavalyi szereléséből. 

A Videoton labdarúgó csapatának a játékosok által aláírt meze. A Sapa Fehérvár jégkorongozóinak a bajnokcsapat tagjai által aláírt pólója. A ZTE Football Club labdája az Európa-ligába bejutott csapat tagjainak aláírásával.

A Zalakerámia ZTE KK pólója, amit Pármában készítettek  a bajnok ZTE KK játékosainak,  Hungarian Champion felirattal. Két poszter a bajnok Zalakerámia ZTE KK tagjairól, a játékosok aláírásával. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!