Június legszebbje Osztrosits Katalin

Lapunk szépségversenyének tizenegyedik nyertese Osztrosits Katalin toronyi tanuló lett.

Benkő Sándor

Már csupán egy hónap van hátra szépségversenyünk jelöltjeinek bemutatásából. Eddig 11 hónap győztese örülhet annak, hogy olvasóink akkreditálták őket az év végi döntőre.

A 15-én lezárult szavazás alapján legtöbben Osztrosits Katalinra voksoltak. A 20 éves toronyi lány idén végzett a Teleki Blanka szakképző iskolában, ahol két évvel ezelőtt érettségizett, ruhaipari technikus minősítést szerzett.

Szeretne továbbtanulni egy kereskedelmi és vendéglátói szakközépiskolában is. Tervei szerint ruhaipari üzletet vezet majd, lehetőség szerint Ausztriában. A német nyelvtudásán még kicsit csiszolnia kell, de angolból jól áll -  rokonainál Kanadában már többször járt, horvátul pedig most tanul. A nyarat kisebb-nagyobb megszakításokkal a Balatonon tölti.

Második helyre Németh Martinát juttatták olvasóink. A sárvári pultos szeret táncolni és röplabdázni. Dobogós helyre került Tamaskó Szandra. Az őriszentpéteri diáklány szeret fotózni és internetezni.

Százas nagyságrendű szavazatot kapott még Martin Dorottya, Németh Heléna, Horváth Tímea, Kránicz Ildikó, Horváth Dorottya és Pál Réka.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!