Szórólap a csövek között a Kétrózsa közben

Elárasztják a szombathelyi Kétrózsa közt a szórólapok. Sokszor az utcán hömpölyögnek a színes oldalak, s addig áznak az esőben, amíg valamelyik lakó fel nem szedi.

Bajdó Bettina

Németh József, a Kétrózsa köz egyik lakója megelégelte, hogy elárasztják a környéket a reklámújságok. Ahogy olvasónk elmondta, elege van abból, hogy egyesek nem végzik rendesen a munkájukat, s neki kell eltakarítania az utánuk keletkező szemetet.

- Az, aki kihordja a reklámújságokat, legtöbbször a gázórák közé nyomkodja be a kiadványokat - folytatta Németh József. - Ha jön egy nagyobb szél, akkor szétfújja a köteget. Eddig én szedtem össze az útról és a járdáról, de már nagyon belefáradtam ebbe, ráadásul ez nem is az én munkám. Az itt élők közül sokan kiragasztották a postaládájukra, hogy nem kérnek a szórólapokból, ám a legtöbbről már ez is eltűnt. -

Olvasónk szerint, ha valaki eldobja közterületen a cigarettacsikket, azért már megbüntetik. Akkor felvetődik a kérdés, hogy azért, hogy a szórólapok az utcán áznak, szennyezik a környezetet, vajon ki lehet a felelős.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!