Halálos disznótámadás Zalában

Combon harapta a mangalica, elvérzett az a 35 éves, háromgyerekes férfi, akire vasárnap délben kerkakutasi családi házában támadt rá a haszonállat.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Zalai Hírlap munkatársa, Gyuricza Ferenc a helyszínen megtudta, egy 35 éves helyi férfi a mangalica támadásának áldozata. A férfi egy állattartó telepen dolgozott gondozóként, de a tragédia nem ott történt, hanem saját családi házának udvarán.

Az egyik mangalica támadt rá, a combját harapta meg. Munkatársával együtt mentek be a disznóólba, a kolléga a támadás után szakszerű nyomókötést alkalmazott, ám mire a mentők kiértek - a vérveszteség miatt - , nagyon rossz állapotba került a családfő. Hiába riasztották a mentőhelikoptert, a háromgyermekes állatgondozón már nem lehetett segíteni.

Kollégánkat úgy tájékoztatták, az emberre támadó disznóval már korábban is akadt probléma, többször is megpróbált kitörni az ólból.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!