Celli Vulkánfürdő: az ötszázezredik vendéget köszöntötték

Az ötszázezeredik vendéget köszöntötték csütörtökön délelőtt a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben. Nagy Tamásné és fia, Bálint ajándékot kapott.

Nagy Ildikó

Izgalmasan telt a csütörtök délelőtt az öt éve megnyitott Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben: a létesítmény dolgozói az ötszázezredik vendég érkezését várták. Negyed 11-kor ért a kasszához Nagy Tamásné, aki nagyon meglepődött, amikor Bakó István, a fürdő igazgatója átnyújtotta neki a 130 ezer forint értékű, két főre és húsz alkalomra szóló bérletet. Nagy Tamásné Celldömölkön él, a Népjóléti Szolgálat bölcsödéjében szakács.
 
- Szabadságon voltam, és úgy döntöttünk, hogy kihasználjuk a szép időt, és Bálint fiammal kimegyünk a strandra. Egyébként is gyakran járunk a fürdőbe, az ötesztendős fiam szinte az egész nyarat ott töltötte a nagyszülőkkel, úszni is ott tanult meg. Van egy 13 éves lányunk is: Klaudia szintén  gyakori vendég a fürdőben, ahova gyógyúszásra jár. Jó helyre került az ajándék, biztosan kihasználjuk a húszalkalmas bérletet - mondta el érdeklődésünkre a szerencsés fürdőző.

Nagy Tamásnét a város önkormányzata nevében Fehér László köszöntötte. A polgármester egy ajándékcsomagot és egy palack Sághegyi bort nyújtott át az ötszázezredik fürdőlátogatónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!