December szépe Budapesten jól érzi magát a Corvinuson

Decemberben olvasóink Grebenár Klaudiát választották a legszebbnek. A Corvinus egyetem turizmus-vendéglátás szakának hallgatója már készül a novemberi megmérettetésre.

Bajdó Bettina

Grebenár Klaudia 1990. májusában született Szombathelyen, a fiatal szépség szüleivel és két kutyájával, a berni pásztor Brúnóval és a puli Dorkával Náraiban él.

- A hétköznapjaimat Budapesten  töltöm, mivel elkezdődött az egyetem - meséli a 20 éves szőke egyetemista. 

- Másodéves hallgató vagyok a Corvinus Egyetem turizmus és vendéglátás szakán. Hetente vagy kéthetente járok haza, nagyon lefoglal a tanulás. Boldog vagyok, hogy felvettek erre az egyetemre, mivel mindig az volt az álmom, hogy ott tanulhassak. Ha kézbe kapom a diplomámat, akkor sem hagyom abba a tanulást, mesterszakon képzem majd tovább magam. Felmerült bennem, hogy esetleg egy fél évet ösztöndíjjal eltöltök majd külföldön is. Eleinte furcsa volt a fővárosi élet, nagyon nagy a nyüzsgés az utcákon, de hamar hozzászoktam.

Klaudia nyara nem telt unalmasan: járt Horvátországban és a Balatonnál is. Emellett szakmai nyelvvizsgára készült, melyet a augusztus végén sikeresen le is tett.

- Nincs hobbim, de ha van egy kis szabadidőm, akkor a barátnőimmel moziba megyünk vagy bulizni - folytatja december szépe. Ha hétvégén hazajövök, akkor a családommal és a kutyáimmal töltöm a szabadidőmet. A versenyre kíváncsiságból jelentkeztem, mindenki biztatott a környezetemben. Végigkövettem az előző szépségversenyt, s nagyon tetszett. Még sosem voltam hasonló megmérettetésen. Már készülök a döntőre, elkezdtem edzeni, s konditerembe is járok. Még nem izgulok a döntő miatt, sőt már várom, hogy elkezdődjenek a próbák. Elég sok közönségtalálkozón vettem részt, így megismertem a többi hónap szépét is. Nagyon jóban vagyok Viviennel és Arabellával is, mostanában sokat csevegünk az interneten. 

Arc és testdíszítésre, valamint 3D műszempilla-felragasztásra váltotta be 50 ezer forint értékű ajándékutalványát szépségversenyünk decemberi győztese, Grebenár Klaudia. A 3D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, meghosszabbítja, vastagítja, dúsítja azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!