Legkedveltebb nyaralóhely: Hosszúpereszteg elvitte a közönségdíjat is

Kedden éjfélkor lezárult az interneten a közönségszavazás, ami megerősítette Hosszúpereszteg (és a Szajki tó) elsőségét a Legkedveltebb nyaralóhely elnevezésű játékunkban.

Burkon László

Befejeződött augusztusban indult játékunk, amelyben a legkedveltebb vasi nyaralóhelyet kerestük. Tíz települést választottunk ki, majd előbb az ott nyaraló vendégek véleménye, osztályzatai alapján állítottunk fel egy sorrendet, utóbb pedig közönségszavazásra bocsátottuk a településeket.

Mindez a teljes nyilvánosság mellett zajlott, hiszen a kiválasztott  nyaralóhelyeket egy-egy teljes újságoldalon, illetve  az interneten is bemutattuk az olvasóknak.

Az adott nyaralóhelyet rendszeresen felkereső hazai és külföldi vendégek véleménye és szavazatai alapján a Legkedveltebb nyaralóhely címet az idén Hosszúpereszteg nyerte el. A második és a  harmadik holtversenyben Cák és Hegyhátszentjakab, a negyedik Szalafő, az ötödik pedig Bajánsenye. A további sorrend: Bozsok, Gersekarát, Velem, Nick és Magyarszombatfa.

Két héttel ezelőtt portálunkon elindítottuk a közönségszavazást, ami kedden éjfélig tartott. Ennek végeredménye nem hozott különösebb meglepetést, ugyanis az interneten szavazók legtöbbje is Hosszúpereszteget tartja a legkedveltebb vasi nyaralóhelynek 2010-ben.

Túl azon tehát, hogy ez a település lett a verseny győztese, ráadásul a közönségdíjat is elnyerte.

Az internetes szavazás további sorrendje: 2. Hegyhátszentjakab, 3. Velem, 4. Magyarszombatfa, 5. Cák, 6. Gersekarát, 7. Bozsok, 8-9. (holtversenyben) Nick és Szalafő, 10. Bajánsenye.

Hegyhátszentjakab is mindkét helyen a dobogón végzett 2010-ben tehát Hosszúpereszteg a legkedveltebb vasi nyaralóhely.

A Vas Népe és a Pannon Lapok Társasága díját szeptember 9-én, jövő csütörtökön délelőtt fél 12-kor adjuk át Hosszúperesztegen a település vezetőinek. Ide meghívjuk a versenyben résztvevő többi település képviselőjét is.

Ide kattintva újra olvashatja a településekről szóló írásainkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!