Őrségi kistérségi társulás: Laczó Lászlót Őr Zoltán váltotta az elnöki poszton

Nemrég ülésezett az Őrségi Többcélú Kistérségi Társulás, amelynek új elnökévé Őr Zoltán, Őriszentpéter polgármesterét választották. Eddig Laczó László elnökölt.

Kozma Gábor

A 22 települést  tömörítő szervezet ülésén személyi kérdésekről is döntött. Az eddigi elnököt, Laczó László volt magyarszombatfai polgármestert Őr Zoltán, Őriszentpéter újra választott polgármestere váltotta.

A társulás általános alelnökévé Kapornaky Sándort, Kercaszomor vezetőjét, társalelnökévé Kránicz Ferencet, Hegyhátszentjakab  polgármesterét választotta meg a társulási tanács.

A pénzügyi, ellenőrző bizottság elnöke Györke Gyula bajánsenyei  polgármester, tagjai Papp Tibor Szőce és Tamaskó Gábor Tamás Ispánk  polgármestere.

Őr Zoltán: - Évekig vezetőként ténykedtem a Laczó László vezette társulásban. Az elmúlt 4 év sikeres volt, a kistérségbe működésre és fejlesztésre 600 millió forint áramlott. Ebből kapott például 19 település buszfordulókat, öblöket. A sport- és kulturális fejlesztések, valamint a közmunkaprogramok is eredményesek voltak. Most a tervezés időszaka jött el, fel kell készülni az új helyzetekre. Hétezer ember érdekeit képviseljük, reményeink szerint a jövőben is eredményesen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!