Plasztikai sebésznél járt Lilu

Bátor tettre szánta el magát Lilu. A népszerű műsorvezető nemrégiben úgy döntött, hogy felkeres egy plasztikai sebészetet, hogy levetesse arcáról anyajegyét, amely gyermeke születése óta rengeteg gondot okozott neki, ugyanis a kis Dávid Ruben állandóan belekapott.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Lilu félelme nem volt alaptalan, hiszen a képernyőn jól látszanak a bőr apró hibái. A műsorvezető azonban nem bánta meg tettét, ráadásul úgy érzi, pozitív példaként hozzájárulhat ahhoz, hogy mások is rendszeresen eljárjanak szűrővizsgálatokra.

Munkája során kiemelten fontos a megjelenés, a ValóVilág műsorvezetőjeként folyamatosan reflektorfényben van. Lilu ezért különösen fél minden olyan beavatkozástól, amely az arcát érinti. Nemrég azonban mégis felkeresett egy budai magánklinikát, ahol eltávolítottak arcáról egy anyajegyet - adott róla hírt a Red Lemon Média.

„Régóta zavart az arcomon lévő anyajegy, de mindig féltem attól, hogy ha levetetem, csúnya heg marad utána. Ám a kisfiam sokat piszkálta, mindig belekapott a kis ujjaival, sőt, le akarta szedni az arcomról. Ezért döntöttem úgy, hogy felkeresem Dr. Brandl Beatrixot, aki már több évtizedes gyakorlattal rendelkezik az arc bőrén található jó- és rosszindulatú elváltozások eltávolításában. Nem bántam meg, hogy belevágtam a műtétbe, nem is látszik semmi az anyajegy helyén.” – mondta mosolyogva Lilu. 

A gyönyörű műsorvezető testén számos anyajegy van, ezért mindig is gyakran járt szűrésre, hogy idejében felfedezzék az esetleges rosszindulatú elváltozásokat.

 

„Rengeteg anyajegyem van, amelyeket rendszeresen ellenőriztetek. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki más is tegye ugyanezt, ugyanis nem kell rosszindulatú melanomának kialakulnia ahhoz, hogy eltávolíttassunk egy anyajegyet, elég, ha rossz helyen található, és állandó dörzsölésnek van kitéve, vagy ha nem tudjuk megfelelően megóvni a nap káros sugaraitól.” – árulta el Lilu, aki szeretné, ha az emberek jobban odafigyelnének az egészségükre és gyakrabban járnának orvosi ellenőrzésekre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!