Busz ütközött személyautóval a 47-esen: 3 halott, 14 sérült

A többszöri újraélesztés ellenére mégis elhunyt az egyik életveszélyes sérült, így háromra emelkedett a halottak száma abban a balesetben, amely a 47-es főúton történt pénteken kora délután; egy ember állapota továbbra is életveszélyes, hárman súlyosan és tízen könnyebben megsérültek - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

MTI

Szenti Szabolcs közlése szerint egy személyautó tartott nagy sebességgel Hódmezővásárhelyről Szeged felé. A jármű azonban az algyői Tisza híd előtt a vizes úton megcsúszott, áttörte a szalagkorlátot és a szemből érkező menetrend szerinti Tisza Volán autóbusznak csapódott. A személyautó kiégett.
   
Három ember meghalt, egyikük a személykocsi sofőrje, ketten pedig a buszon voltak. Az autóbuszon utazók közül egy ember életveszélyes állapotban van, három súlyos, tíz pedig könnyű sérüléseket szenvedett.
   

Petróczi Tímea, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője korábban az MTI-nek elmondta: a buszon 35-en utaztak. A helyszínre a szegedi tűzoltók vonultak három járművel és tizenöt tűzoltóval. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon továbbra is teljes az útzár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!