Vas megye szépe: megváltozott Katalin élete

Lapunk szépségversenyének győztese Osztrosits Katalin lett. Vas megye szépe élete megváltozott a szépségverseny óta, bemutatókra, rendezvényekre és versenyekre jár. Sokan megismerik az utcán, s gratulálnak neki a megtisztelő címhez.

Bajdó Bettina

A huszonegy éves Osztrosits Katalin fejére került a korona lapunk szépségversenyének döntőjében. Katalin, június szépeként került be a verseny döntőjébe. A fiatal lány Szombathelyen született, s gyerekkora óta Toronyban él szüleivel egy családi házban. Katalin 177 centiméter magas, hatvan kiló, barna a haja és a szeme is.  Korábban versenyszerűen kosarazott és jazz-balettozott,  ám a tanulás miatt kénytelen volt feladni a rendszeres sportot. Azért most is odafigyel a testmozgásra, ha van ideje, akkor elmegy futni és úszni. Jelenleg kereskedelmi és vendéglátói ügyintézést tanul.

A szépség még korábban elárulta, hogy kedvenc étele a quesadilla, kedvenc itala pedig a light kóla. Filmek közül nincs kimondott kedvence, színészek közül Sylvester Stallonét és Szabó Győzőt kedveli leginkább, a nők közül pedig Sandra Bullockot és Oroszlán Szonját tartja a legtöbbre.  Katalin kedvenc sportága a jégkorcsolya és a szertorna, a kedvenc sportolója pedig Kucsera Gábor. A lánynak  nincs sok szabadideje, de ha van pár üres órája, akkor szívesen olvas.


A királynő megfogalmazta azt is, hogy szerinte milyen az ideális férfi: magas, emellett persze fontosak a belső értékek is. Katalin értékeli a hűséget és a becsületességet. Nem kedveli azonban a hisztis embereket, és a nagyképűséget is elítéli.

- Nagyon nagy élmény volt részt venni a szépségverseny döntőjében - meséli Katalin. -  A legjobb az volt, hogy rengeteg új embert ismertem meg, s örökre szóló barátságokat is kötöttem. Németh Martinával és Góczán Grétával azonnal egymásra találtunk, s azóta is tartjuk a kapcsolatot. Bár van már rutinom a kifutón, hiszen modellkedtem korábban is,  azért én is izgultam, amikor kiléptem a függöny mögül. Azt azonban egyáltalán nem is gondoltam, hogy én leszek a királynő. Kitaláltam a rangsort, hogy ki lesz az első, második és harmadik helyezett, ezért nem számítottam arra, hogy az én nevem hangzik majd el. El sem akartam hinni, hogy az én fejemre teszik fel a koronát, s én viselhetem a Vas megye szépe megtisztelő címet. El is sírtam magam az eredményhirdetés után,  nem  találtam a szavakat.


Katalin hozzáteszi, hogy azóta is zajlik körülötte az élet, szinte nincs is ideje a pihenésre. A korona nagy felelősséggel is jár, rendezvényekre hívják folyamatosan.

- Azóta sokan megismernek az utcán, s odajönnek gratulálni - folytatja Katalin -, nagyon jól eső érzés. - E-mailben is sok pozitív gondolatot kaptam. Amióta véget ért a szépségverseny, bemutatókra, válogatásokra is járok. Nemrég például egy szépségverseny elődöntőjére mentem el, s beválasztottak a döntőbe is, mely Budapesten lesz december végén. Már most elkezdtem készülni testileg és lelkileg is. Ha megnyerném az első helyet, akkor egy nyaralást is kapnék a megtisztelő cím mellé, melyre biztos, hogy a barátnőimmel mennék el.
Katalin elárulja azt is, hogy már készül a karácsonyi ünnepekre, hogy meglepetést szerezzen szeretteinek. Néhány ajándékot már be is szerzett, azonban sok hely szerepel még a listáján, ahová el kellene jutnia. Idő hiányában nehéz lesz megoldania az idei karácsonyi bevásárlást, de mindenképpen szakít időt erre is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!