Fürdőbál a büki gyógyfürdőben

Az idén február 12-én rendezik meg Bükfürdőn a hagyományos fürdőbált. A helyszín ezúttal stílszerűen a gyógyfürdő közelmúltban elkészült pihenőrésze lesz.

Erős D. Zoltán

Bükön már több mint egy évtizedes múltra tekint vissza a fürdőbálok megrendezése. Ám eddig annyi volt a vendégek közvetlen kapcsolata a fürdővel, hogy másnap a báli belépővel felkereshették a fürdőt is, s ott kipihenhették az éjszakai bálozás fáradalmait.

Az idén azonban már tényleg a fürdőben bálozhatnak a vendégek.  Ezúttal a 2009 végén átadott pihenőtéri épület lesz az országos hírű esemény helyszíne. A komplexum már többször adott helyet hasonló programoknak,  és  bizonyította erre való alkalmasságát is. 

- A gyógyfürdő különleges éjszakai hangulatán túl, az itt lévő tágas terek és az egyedi akusztika miatt döntöttünk amellett, hogy itt rendezzük meg a fürdőbált - mondja dr. Németh István, a Büki Gyógyfürdő Zrt. elnök-vezérigazgatója. Ami pedig a gasztronómiát illeti: a báli közönség előtt most mutatkozik be először a fürdő épülő  reforméttermének a leendő üzemeltetője.
 
 
 
 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!