Felborult egy gumiabroncsokat szállító kamion

Ketten súlyosan megsérültek, amikor árokba borult egy gumiabroncsokat szállító román kamion kedd délután a 43-as úton Deszk közelében, a 14-es kilométernél. A rakomány az árokba, illetve a járműre borult.

MTI

Tátrai János a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője tájékoztatása szerint ketten beszorultak a járműbe. Az MTI tudósítója a helyszínről azt jelentette, hogy a tűzoltók és a mentők teljes útzár mellett azóta kimentették a kamionból a bent rekedt embereket. A két súlyos sérültet kórházba szállítják. Ezt megelőzően négy tűzoltóautó érkezett a helyszínre, s a szakemberek kivágták a fát, amely akadályozta a mentést. 

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szenti Szabolcs azt közölte: a jármű Makó felől érkezett, de kerekei lecsúsztak az útról. A sofőr visszarántotta a kormányt, ekkor borult a bal oldalon az árokba a kamion. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!