Halálos baleset: idős asszonyt halt meg a 43-as főúton

Kórházba szállítás közben életét vesztette egy idős asszony, akit tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk egy összeroncsolódott járműből Deszk határában, ahol három autó ütközött csütörtök reggel.

MTI

A helyszínelés elsődleges adatai szerint a 43-as főúton egy Szeged irányából Makó felé tartó személygépkocsi megcsúszott a havas, jeges úton, majd nekicsapódott egy szemből érkező autónak, amely ezt követően egy másik  járművel ütközött - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Makó felől érkező első jármű a balesetben összeroncsolódott, a balesetben az autót vezető 51 éves férfi és a mellette ülő 75 éves nő is megsérült. Az idős asszonyt tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a járműből, majd a mentők a szegedi traumatológiai klinikára indultak vele, ám útközben életét vesztette - közölte a főhadnagy.

A mentés és a helyszínelés idejére a főutat előre láthatólag 11 óráig teljes szélességében lezárták, a forgalmat Makóról Hódmezővásárhely felé terelik el, a Szegedről érkezők pedig Kübekháza felé kerülhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!