Életmű-díj Rimányiné Kiss Anikónak

A Magyar TáncSport Szakszövetség (MTáSz) közgyűlésén adták át a 2010-es Köztársaság Kupákat. Életmű-díjat Rimányiné Kiss Anikó táncpedagógus vehetett át.

Simon Erzsébet

A Köztársaság Kupa díjat azok érdemlik ki, akik az adott évben a legtöbb magyar ranglistapontot gyűjtik össze. Az MTáSz által tavaly alapított Köztársaság Kupa elismerést latin és standard táncokban, illetve tíztáncban adták ki, továbbá akrobatikus rock and roll műfajban felnőtt párost, felnőtt női nemzeti nagy formációt, és felnőtt női kis formációt díjaztak. Ez utóbbi kategória legjobbja a szombathelyi Galaxy ARRC Tinizsenik csapata lett.

 

A versenytánc szakág tavalyi bajnoki sorozatának eredményei alapján a szombathelyi Lorigo Táncsport Egyesületet művészeti vezető Faludiné Lovas Henriette az előkelő negyedik helyre sorolták. A legnagyobb elismerésben Rimányiné Kiss Anikó részesült: a hazai versenytáncban végzett munkájáért Életmű-díjat vehetett át Szombathely neves táncpedagógusa, a Savaria táncklub alapítója és korábbi művészeti vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!