Telephelyet fejleszt a Megoldás Kft.

A hatékonyabb hulladékfeldolgozás érdekében, egyben az előremenkülés jegyében épít logisztikai csarnokot a Megoldás Környezetvédelmi és Kereskedelmi Kft.

Kiss Tamás

A 200 millió forintos összköltségből várhatóan idén őszre megvalósuló (99 millió forintos állami támogatást élvező) projekt kapcsán a 870 négyzetméteres logisztikai csarnok mellett 900 négyzetméteren útburkolat is épül, közölte Mészáros György, a Megoldás Kft. ügyvezetője azon a pénteki ünnepségen, amelyen emléktábla elhelyezésével hívták fel a figyelmet a környezet védelmét szolgáló legújabb szombathelyi beruházásra.

Beszédében Mészáros György arra is kitért, hogy a Megoldás Kft. számára a hulladékok ártalmatlanítása mellett az újrahasznosítás is egyre nagyobb fontossággal bír, s az új csarnok megfelelő helyet biztosít egyrészt az anyagok szakszerű tárolásához, s ugyanígy a feldolgozásához is.

Az ünnepségen Kovács Ferenc, a megyei közgyűlés elnöke, s dr. Puskás Tivadar szombathelyi polgármester is üdvözölte a környezet védelmét szolgáló beruházást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!