Csaba utcai átjáró: építkezés terelőúttal

Megváltozott a forgalmi rend Szombathelyen a Csaba és a Szatmár utca környékén. A vasúti átjárót az autósok már nem használhatják, a buszok pedig új helyeken állnak meg.

Nagy Ildikó

A Sopron-Szombathely-Szentgotthárd vasútvonal korszerűsítése miatt a Csaba utca környékén közlekedőknek a forgalmi rend változásával kell számolniuk. Mint azt már megírtuk, a Csaba utcában megújulnak az átjárók, így a régit előbb  részlegesen, majd teljesen lezárják, azt tegnaptól már csak a gyalogosok és a kerékpárosok használhatják, de ők is kizárólag  a számukra kijelölt útvonalon. Az autósok számára kijelölt terelőutat táblákkal jelzik.

A Csaba utcában kétszer egy sávos közúti felüljáró, gyalogos és kerékpáros aluljáró épül. A híd alaptestjeinek építésével egy időben  a meglévő gyalogos átjáróval átellenes oldalon  egy, a munkaterülettől elzárt gyalogos-kerékpáros átjárót építenek, ezt az építkezés befejezésééig használhatják a közlekedők. A 10H jelzésű autóbusz a Solyóm utca helyett a Szatmár utcán  közlekedik, ahol a 24, 31. és az  52, 53. számú házak előtt áll meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!